Wat gebeurt er met je ziel als je dood gaat.

Wanneer je ziel je aardse lichaam loslaat spreken we van overlijden. Je lichaam wordt begraven of gecremeerd, maar wat gebeurd er nu met je ziel?

Dit is een vraag die mij vaak wordt gesteld tijdens een cursus of consult. En natuurlijk weet ik hierop ook niet het precieze antwoord, totdat het voor mij ook tijd is het aardse leven te verlaten. Maar ik kan je wel vertellen wat mijn waarnemingen zijn wanneer ik zie dat iemand overleden is.

Overleden dierbaren

Wanneer een ziel zich losmaakt van zijn aardse lichaam, staan er overleden dierbaren klaar om de overgang makkelijker te maken. De weg, om het leven op aarde los te laten, kan namelijk heel emotioneel zijn. Maar ook bevrijdend: Om de ‘zwaarte’ van het fysieke lichaam niet meer te voelen, wanneer het lichaam bijvoorbeeld ziek was en veel pijn had.

Overgave na de dood

Wanneer ik een ziel zie overgaan en meegaan met de overleden dierbaren, ervaar ik dit als een enorme zuigkracht. Je snapt dat dit vertrouwen en overgave vergt om mee te durven gaan naar het hiernamaals. Sommige zielen kiezen ervoor om over te gaan naar deze nieuwe dimensie en sommige kiezen ervoor om hier op aarde te blijven rond spoken…

Waarom een ziel hiervoor kiest lees je in mijn volgende blog.

#overlijden #ziel #zielenreis