CURSUS INTUÏTIEVE ONTWIKKELING

Tijdens deze cursus leer je jouw intuïtie verder te ontwikkelen, te begrijpen en te vertrouwen op je eigen vermogens. Door beter naar je intuïtie te luisteren ga je jouw natuurlijke gave verder ontwikkelen en toepassen in je leven.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Deze cursus zal gegeven worden in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Op deze manier is er alle ruimte om goede begeleiding te bieden.

Datum
Zaterdag 12-9, 3-10 & 24-10 (vol)
of 14-11, 28-11 & 12-12 (nog 3 plekjes vrij)

Tijd

van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Tarief
€225,00 voor 3 dagen inclusief koffie, thee en vega lunch.

Locatie

De cursusdagen worden verzorgd op het prachtige landgoed Ampsen, bij de Heerd in Lochem.

 

INTUÏTIEVE ONTWIKKELING

Intuïtie hebben we allemaal, alleen zijn we vergeten hoe we dit bewust kunnen gebruiken. Door hiermee aan de slag te gaan komen je persoonlijke, spirituele en energetische ontwikkeling in een stroomversnelling.

Door middel van visualisatie-, reading- en healingtechnieken leer je bewust te werken met energieën. Wat is een aura, hoe werken de chakra's en hoe bescherm ik mijzelf tegen invloeden van buitenaf? Je leert de aura en chakra's waarnemen en ervaart wat voor een invloed dit heeft op je dagelijkse leven.

Verder ga je op onderzoek uit welke energieën er nog meer aanwezig zijn. Energieën van de aarde (leylijnen en wateraders), energieën in de vorm van emoties, maar ook energieën van overledenen en je gids.

Op deze manier kom je tot een diepere bewustwording van wie jij daadwerkelijk bent. Hierdoor kan je kijk op het leven veranderen, met alle positieve gevolgen van dien; voor je gezondheid, je relaties en werk.

READING EN HEALING

We beginnen elke dag met een geleide meditatie om de hectiek van de dag los te laten en bewuster contact te maken met je lichaam en je gevoel. Deze meditatie sluit aan op het thema van die dag en geeft je inzichten in jezelf. Naast een deel theorie gaan we verschillende soorten reading en healing oefeningen met elkaar doen.

Onderwerpen intuïtieve ontwikkeling cursus

 • Gronden; leven in het nu

 • De kracht van de ademhaling

 • Aura's waarnemen en helen van jezelf en anderen

 • Beschermingsoefeningen

 • Onderscheid leren maken tussen 'positieve' en 'negatieve' energieën

 • Ruimtes energetisch reinigen

 • Energiekanalen openen voor healing

 • Chakra reading en healing

 • Energieën van de aarde; leylijnen en wateraders

 • Energieën van overledenen

 • Ontmoeting met je geleide gids

Vul dit formulier in om je in te schrijven voor de cursus intuïtieve ontwikkeling

AANMELDEN CURSUS INTUÏTIEF

ERVARINGEN

“Wauw! Dat was een fijne cursus! Veel verschillende onderwerpen en praktische oefeningen. Door alle tips en trucs voel ik mij nu stabieler en zekerder. Dingen vielen op z’n plek en ben weer stappen verder in mijn eigen ontwikkeling. Dank je wel, Eefje! ”

Merel - Januari 2020

“De cursus intuïtieve ontwikkeling is een reis in en naar jezelf. Op een hele bijzondere manier neemt Eefje 'de reisleidster' je mee op avontuur. Ze begeleidt je hierbij op een warme en kundige wijze. Ik heb van deze cursus genoten. Drie prachtige dagen met een fijne groep. Ik heb meer inzicht in energetische zaken gekregen en ben er zo door geraakt dat ik uitkijk naar een vervolg!”

Renate - December 2019

 “Na mijn burn-out ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn intuïtie ontwikkeling. Zo ben ik bij Eefje terecht gekomen. Zij heeft mij geholpen met inzicht te krijgen in mijn eigen ik; Wie ik ben en waarom ik voel wat ik voel.” 

Maaike - September 2018

Eefje Jacobs

Psycho energetisch therapeut

Laan Ampsen 15,

7241 NG Lochem


Tel.: +31 (0) 6 47491757

 • Eefje Jacobs - Facebook

©2019 by eefjejacobs.nl