Energetische Therapie

Energetische therapie is gericht op de genezing van het lichaam als geheel. Hiermee wordt de kracht van zelfgenezing geactiveerd.

Consult

Tijdens een therapiesessie ga je op een eenvoudige, praktische manier aan de slag met de thema’s die op dit moment in je leven een rol spelen. Denk hierbij aan; onverwerkte ervaringen, lichamelijke problemen, emotionele onbalans. Maar ook spirituele en energetische problemen kunnen aan de orde komen.

Door hiermee bewust aan de slag te gaan, bevrijd je jezelf en kom je weer in je kracht te staan. Je wordt je bewuster van jezelf en je omgeving.

Werkwijze 

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt voor een eerste consult, beginnen we met een intakegesprek, om samen te kijken waar je op dit moment het meeste behoefte aan hebt. Hieruit stellen we een behandelplan op en gaan we met jouw thema aan de slag. Meestal merk je na de eerste keer al verschil en heb je aan vijf sessies al voldoende om het geleerde in je dagelijkse leven toe te passen.

De consulten worden gegeven in Hengelo. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een huisbezoek of een wandelconsult.

Voor wie is energetische therapie

 

Deze therapie is voor iedereen die bewuster wil worden van zichzelf en zijn omgeving.

Hierbij kunnen de volgende klachten aanwezig zijn;

  • Burn-out

  • Familie problematieken

  • Lichamelijke of emotionele klachten

  • Depressie

  • Hoog sensitiviteit

  • Angsten

  • Rouwverwerking

  • Last van ongewenste energieën

  • Spirituele problemen

Bedenk dat elke klacht uniek is en dat er ook ruimte is voor andere problematieken.

Eefje-Jacobs-therapeut

Wat zeggen anderen?

Ik heb energetische behandelingen van Eefje mogen ontvangen. Dit heb ik als heel bijzonder ervaren. Er hebben duidelijke veranderingen plaats gevonden in mijn leven. En met de klachten die ik had. Ik kan haar dan ook met vertrouwen aanbevelen!

Alie Franssen

Eefje heeft mij begeleidt in het omgaan met mijn hoog gevoeligheid. Door aan mezelf te werken met haar ben ik tot veel inzichten gekomen. Iets wat reguliere therapie mij niet kon geven, heeft het werken met haar mij wel opgeleverd. En daarvoor ben ik haar eeuwig dankbaar.

Maaike Ronhaar

Energetische Therapie

Heb je behoefte aan een stukje ondersteuning in je leven.
Maak dan een afspraak voor een energetische therapie sessie in Hengelo.