Intuïtieve ontwikkeling

Tijdens deze cursus leer je te vertrouwen op je eigen intuïtieve vermogens. Door beter naar je intuïtie te luisteren ga je jouw natuurlijke gave verder ontwikkelen en toepassen in je dagelijkse leven.

Cursus intuïtieve ontwikkeling

Intuïtie hebben we allemaal. Alleen zijn we vergeten hoe we dit bewust kunnen gebruiken. Door hiermee aan de slag te gaan komen je persoonlijke, spirituele en energetische ontwikkeling in een stroomversnelling.

Door middel van visualisatie, ademhalings- en ontspanningsoefeningen leer je bewust te werken met energieën. Wat is een aura, hoe werken de chakra’s en hoe bescherm je jezelf tegen invloeden van buitenaf? Je leert de aura en chakra’s waarnemen en ervaart wat voor een invloed deze hebben op je dagelijkse leven.

Verder ga je op onderzoek uit welke energieën er nog meer aanwezig zijn. Energieën in ruimtes, energieën in de vorm van emoties, maar ook energieën van overledenen en die van je gids.

Op deze manier kom je tot een diepere bewustwording van wie jij daadwerkelijk bent. Hierdoor kan je kijk op het leven veranderen, met alle positieve gevolgen van dien; voor je gezondheid, je relaties en werk.

Les Programma

Deze cursus bestaat uit 6 dagdelen, waarbij de volgende onderwerpen aanbod komen.

 • Gronden; leer goed te gronden en in contact te komen met je lichaam. In het hier en nu.
 • Aura’s; wat zijn aura’s, hoe bescherm je jouw aura en leer aura’s waarnemen.
 • Chakra’s; wat zijn chakra’s en de werking van de 7 hoofdchakra’s. Harmoniseer deze chakra’s bij jezelf.
 • Kleuren; de betekenis en werking van de verschillende kleuren.
 • Energiekoorden; neem waar welke relatiekoorden bij jou actief zijn en herken welke invloed ze hebben op jouw leven.
 • Energieën; Hoe ga je om met energieën uit je omgeving. En hoe neutraliseer je ruimtes van ongewenste energieën.
 • Overledenen; ontdek meer over wat er gebeurd als je overlijdt. En waarom sommige overledenen op aarde blijven rondhangen.
 • Overleden dierbaren, gidsen en overige energetische helpers; uitleg over wat of wie gidsen zijn en ontmoet je eigen gids.

  Praktische informatie

  Er is plek voor maximaal 6 deelnemers.

  Datum

  Zaterdag 11-1, 25-1, 8-2, 22-2, 8-3 en 22-3 2025

  Tijd

  Van 9:30 uur tot 12:30 uur.

  Locatie

  Industrieplein 2, Hengelo

  Tarief

  Totaal €299,00 incl. koffie/thee.

  energetische ontwikkeling

  Aanmelden cursus intuïtieve ontwikkeling

  Wat zeggen anderen?

  “De cursus intuïtieve ontwikkeling is een reis in en naar jezelf. Op een hele bijzondere manier neemt Eefje ‘de reisleidster’ je mee op avontuur. Ze begeleidt je hierbij op een warme en kundige wijze. Ik heb van deze cursus genoten. Prachtige dagen met een fijne groep. Ik heb meer inzicht in energetische zaken gekregen en ben er zo door geraakt dat ik uitkijk naar een vervolg!”

  Renate Ruis

  “Wauw! Dat was een fijne cursus! Veel verschillende onderwerpen en praktische oefeningen. Door alle tips en trucs voel ik mij nu stabieler en zekerder. Dingen vielen op z’n plek en ik ben weer stappen verder in mijn eigen ontwikkeling. Dank je wel, Eefje! ”

  Merel Engels

  Retraite Sicilië

  Ben jij toe aan een weekje voor jezelf op het zonnige eiland Sicilië?