Online mediteren

Elke maandag om 20:00 uur een nieuwe geleide meditatie. Met thema’s als bodyscan, mindfulness, energetische meditatie en diverse geleide meditaties. Mediteer thuis met online begeleiding, via je smartphone, tablet of computer!

Online live meditatie

 

Elke maandagavond wordt er online een nieuwe geleide meditatie gegeven door Eefje Jacobs van ongeveer 20 minuten. Dit kan een ontspannende mindfulness meditatie zijn, een meditatie om bewust te worden van je energie huishouding of een geleide meditatie gericht op specifieke thema’s.

Kortom elke week een nieuw thema, waarbij jouw ontspanning en bewustwording centraal staan. Na afloop van de meditatie is er de mogelijkheid om, via de chatfunctie, ervaringen te delen en vragen te stellen.

Wanneer je bent ingeschreven ontvang je elke maandag om 19:50 uur via de e-mail een link. Hiermee kun je met slechts één klik, via zoom deelnemen aan de online live meditatie.

Train je geest met meditatie om te leven in het hier en nu. Om te leven in het huidige moment voorkom je overmatig bezig zijn met het verleden en de toekomst. Hierdoor ervaar je meer ontspanning, energie en focus. En zo is er weer ruimte om inzichten te krijgen over jezelf en je omgeving.

Meld je nu aan en betaal de eerste maand slechts €1,00.

Ja, ik wil meer ontspanning in mijn leven.

Speciale lockdown actie: De eerste maand voor maar €1,00!

Veel gestelde vragen

Hoe werkt de lockdown actie?
Als nieuwe gebruiker krijg je eenmalig 1 maand online live meditatie voor maar €1,00. Hierbij vraag ik je om eenmalig een verificatiebetaling te doen van €1,00 om zo jouw proefperiode van één maand te starten. Elke maandagavond om 19:50 uur ontvang je een link om deel te nemen aan de online meditatie die start om 20:00 uur. Als je binnen de proefperiode van één maand opzegt, zal er niets meer in rekening worden gebracht. Hebben we jouw opzegging niet binnen deze proefperiode ontvangen? Dan gaat jouw proefabonnement over in een regulier (betaald) abonnement. En geldt de opzegtermijn van één maand.

Hoe gaat een online live meditatie in zijn werk?
Doormiddel van een abonnement bied ik live online meditaties aan. Dat betekent dat je met een abonnement vanaf iedere locatie elke maandagavond de live meditatie kunt volgen. Maandagavond om 19:50 uur krijg je per mail een linkje waarmee je toegang hebt tot de online meditatieruimte. Om 20:00 uur begint de meditatie, deze duurt ongeveer 20 minuten. Hierna is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen via de chat. Je ziet en hoort alleen mij, maar jij en de andere deelnemers zijn zelf niet in beeld.
Na afloop van de meditatie is er de mogelijkheid via de chatfunctie om ervaringen te delen en vragen te stellen. Na 40 minuten zal ik de online meditatieruimte sluiten en is er uiteraard nog de mogelijkheid om vragen te stellen per mail.

Is er ook de mogelijkheid voor een bedrijfsabonnement?
Ja zeker, ik bied aan werkgevers de mogelijkheid om een zogenaamd ‘bedrijfsabonnement’ af te sluiten. Dit betekent dat een werkgever een eenmalig abonnement voor meerdere medewerkers afsluit en daarmee voor een stevige korting in aanmerking komt. Afhankelijk van het aantal medewerkers waar een abonnement voor wordt afgesloten, loopt de korting op. Bedrijfsabonnementen kennen een duur van 3, 6 of 12 maanden. Heb je interesse in het afsluiten van een bedrijfsabonnement of wil je meer informatie ontvangen over de bedrijfsabonnementen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Er wordt dan een offerte gemaakt waarin de korting per aantal medewerkers in de prijs is verwerkt. Na het afsluiten van het bedrijfsabonnement ontvangt iedere medewerker persoonlijk elke maandag een link per e-mail waarmee hij/zij kan deelnemen aan de online live meditatie.

Kan ik de andere deelnemers aan ook zien of horen?
Nee, alleen ik ben tijdens de meditatie in beeld. De andere deelnemers kun je niet zien en zelf ben je ook niet in beeld. Je kunt dus fijn overal gaan zitten of liggen, zonder dat een ander jou ziet. Je kunt echter wel communiceren met mij met behulp van de chatfunctie. Alles wat je intypt in de chat is zichtbaar voor iedereen.

Wat is het verschil met een online live meditatie en een online meditatie?
Het grote verschil tussen een app op je telefoon waarmee je kunt mediteren en deze manier van mediteren, is het feit dat ik live de meditaties begeleidt. Een live meditatie volgen in een groep kent een hele andere dynamiek dan een meditatie volgen met een audiobestand. Hierbij maak ik direct contact met je en kan zo inspelen op zaken die je onlangs hebt meegemaakt. Bovendien zal je merken dat het samen met anderen in een groep mediteren veel leuker is en een zekere groepsenergie teweegbrengt. Je voelt de energie van de groep en hebt daarnaast een stok achter de deur, waardoor je het mediteren langer vol gaat houden. Uiteraard betekent het live mediteren ook dat je direct na de meditatie je vragen kunt stellen over zaken die belangrijk zijn voor jou of waar je misschien aan twijfelt. Direct contact met mij zorgt voor een zekere mate van veiligheid in het beoefenen van meditatie en alles wat hierbij komt kijken. Samen en tegelijkertijd met anderen mediteren maakt het simpelweg veel leuker!

Gaan de meditaties door tijdens feestdagen en vakanties?
Tijdens feestdagen zullen er geen meditaties plaatsvinden. Ook tijdens de schoolvakanties en gedurende de maanden juli en augustus geldt een aangepast programma. De frequentie en data hiervan worden ruim van te voren bekend gemaakt via e-mail.

Hoe werkt de facturering?
De live online meditaties beluister je voor een vast bedrag van €10,00 per maand. Je abonnement gaat in op de dag dat je je aanmeldt tot een maand erna. De eerste maand betaal je alleen een verificatiebetaling van €1,00. Daarna betaal je vast €10,00 per maand via automatische incasso. Dit bedrag wordt rondom de eerste dag van jouw periode afgeschreven.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
Opzeggen kan eenvoudig. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@eefjejacobs.nl. Tijdens de proefperiode van 1 maand kun je per direct opzeggen. Wanneer je na de proefperiode opzegt, dan geldt er een opzegtermijn van één maand. Je opzegging wordt per e-mail bevestigd.