Online mediteren

Elke maandag om 20:00 uur een nieuwe geleide meditatie. Met thema’s als bodyscan, mindfulness, energetische meditatie en diverse geleide meditaties. Mediteer thuis met online begeleiding, via je smartphone, tablet of computer!

Online live mediteren

Train je geest met meditatie om te leven in het hier en nu. Om te leven in het huidige moment voorkom je overmatig bezig zijn met het verleden en de toekomst. Hierdoor ervaar je meer ontspanning, energie en focus. En zo is er weer ruimte om inzichten te krijgen over jezelf en je omgeving.

Elke maandagavond wordt er een nieuwe online meditatie gegeven door Eefje Jacobs van ongeveer 20 minuten. Dit kan een ontspannende mindfulness meditatie zijn, een meditatie om bewust te worden van je energie huishouding of een geleide meditatie gericht op specifieke thema’s.

Kortom elke week een nieuw thema, waarbij jouw ontspanning en bewustwording centraal staan. Na afloop van de meditatie is er de mogelijkheid om, via de chatfunctie, ervaringen te delen en vragen te stellen.

Wanneer je bent ingeschreven ontvang je elke maandag om 19:50 uur via de e-mail een link. Hiermee kun je met slechts één klik, via zoom deelnemen aan de online live meditatie.

Online mediteren

Aanmelden online meditatie 4 oktober

Wil je af en toe een keertje meedoen met de online meditatie? Meld je dan éénmalig aan voor de meditatie van maandagavond.

Aanmelden wekelijks online mediteren

De eerste maand betaal je slechts €1,00. Hierna zijn de kosten €10,00 per maand om wekelijks deel te nemen aan de online live meditaties.

Veel gestelde vragen

Hoe gaat een online live meditatie in zijn werk?
Vanaf iedere locatie kun je elke maandagavond de live meditatie volgen. Maandagavond om 19:50 uur krijg je per e-mail een linkje waarmee je toegang hebt tot de online meditatieruimte. Om 20:00 uur begint de meditatie, deze duurt ongeveer 20 minuten. Je ziet en hoort alleen mij, maar jij en de andere deelnemers zijn zelf niet in beeld. Na afloop van de meditatie is er de mogelijkheid via de chatfunctie om ervaringen te delen en vragen te stellen. Na 40 minuten zal ik de online meditatieruimte sluiten en is er uiteraard nog de mogelijkheid om vragen te stellen per mail.

Hoe werkt de actie; De eerste maand voor maar €1,00?
Als je wekelijks de meditaties wilt volgen en je aanmeld als nieuwe gebruiker. Ontvang je éénmalig 1 maand online live meditatie voor maar €1,00. Hierbij vraag ik je om eenmalig een verificatiebetaling te doen van €1,00 om zo jouw proefperiode van één maand te starten. Elke maandagavond om 19:50 uur ontvang je dan een link om deel te nemen aan de online meditatie die start om 20:00 uur. Als je binnen de proefperiode van één maand opzegt, zal er niets meer in rekening worden gebracht. Heb ik jouw opzegging niet binnen deze proefperiode ontvangen? Dan gaat jouw proefabonnement over in een regulier (betaald) abonnement. En geldt de opzegtermijn van één maand.

Is er ook de mogelijkheid voor een bedrijfsabonnement?
Ja zeker, ik bied aan werkgevers de mogelijkheid om een zogenaamd ‘bedrijfsabonnement’ af te sluiten. Dit betekent dat een werkgever eenmalig een abonnement voor meerdere medewerkers tegelijk afsluit. Hiermee kom je in aanmerking voor een groepskorting. Bedrijfsabonnementen zijn af te nemen vanaf 10 werknemers en kennen een duur van 3, 6 of 12 maanden. Heb je interesse in het afsluiten van een bedrijfsabonnement, dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Na het afsluiten van het bedrijfsabonnement ontvangt iedere medewerker persoonlijk elke maandag een link per e-mail waarmee hij/zij kan deelnemen aan de online live meditatie.

Kan ik de andere deelnemers aan ook zien of horen?
Nee, alleen ik ben tijdens de meditatie in beeld. De andere deelnemers kun je niet horen en zelf ben je ook niet in beeld. Je kunt dus fijn overal gaan mediteren, zonder dat een ander jou ziet. Je kunt echter wel communiceren met mij met behulp van de chatfunctie. Alles wat je intypt in de chat is zichtbaar voor iedereen.

Wat is het verschil met een online live meditatie en een online meditatie?
Het grote verschil tussen een app op je telefoon waarmee je kunt mediteren en deze manier van mediteren, is het feit dat ik live de meditaties begeleidt. Een live meditatie volgen in een groep kent een hele andere dynamiek dan een meditatie volgen met een audiobestand. Hierbij maak ik direct contact met je en kan zo inspelen op zaken die je onlangs hebt meegemaakt. Bovendien zal je merken dat het samen met anderen in een groep mediteren veel leuker is en een zekere groepsenergie teweegbrengt. Je voelt de energie van de groep en hebt daarnaast een stok achter de deur, waardoor je het mediteren langer vol gaat houden. Uiteraard betekent het live mediteren ook dat je direct na de meditatie je vragen kunt stellen over zaken die belangrijk zijn voor jou of waar je misschien aan twijfelt. Direct contact met mij zorgt voor een zekere mate van veiligheid in het beoefenen van meditatie en alles wat hierbij komt kijken. Samen en tegelijkertijd met anderen mediteren maakt het simpelweg veel leuker!

Gaan de meditaties door tijdens feestdagen en vakanties?
Tijdens feestdagen zullen er geen meditaties plaatsvinden. Ook tijdens de schoolvakanties en gedurende de maanden juli en augustus geldt een aangepast programma. De frequentie en data hiervan worden ruim van te voren bekend gemaakt via e-mail.

Hoe werkt de facturering?
De live online meditaties beluister je voor een vast bedrag van €10,00 per maand. Je abonnement gaat in op de dag dat je je aanmeldt tot een maand erna. De eerste maand betaal je alleen een verificatiebetaling van €1,00. Daarna betaal je €10,00 per maand via automatische incasso. Dit bedrag wordt rondom de eerste dag van jouw periode afgeschreven.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
Opzeggen kan eenvoudig. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@eefjejacobs.nl. Tijdens de proefperiode van 1 maand kun je per direct opzeggen. Wanneer je na de proefperiode opzegt, dan geldt er een opzegtermijn van één maand. Je opzegging wordt per e-mail bevestigd.