Eefje Jacobs

Energetisch Therapeut

 

In 2009 ben ik als zzp’er begonnen met deze praktijk, met als doel mensen te begeleiden bij hun bewustwordingsproces. Doormiddel van 1 op 1 sessies, in groepsverband in de cursus intuïtieve ontwikkeling of tijdens 1 van de retraites in Nederland of Sicilië.

Door mijn hooggevoeligheid is dit werk al vroeg in mijn leven op mijn pad gekomen. Als kind nam ik veel verschillende soorten energieën waar. Bijvoorbeeld van overleden personen maar ook energieën in de vorm van emoties. Dit heeft mij geholpen om mensen beter te begrijpen. En heeft mij gebracht tot het werk dat ik nu doe: Het op een intuïtieve manier mensen begeleiden bij hun uitdagingen die ze in het leven tegen komen.

Mijn kracht ligt hierbij in het aanvoelen van energieën. Dit kan zijn energieën in de vorm van emoties of trauma’s. Maar ook energieën van overledenen en gidsen.

Het begeleiden van mensen op hun levenspad zie ik als een geweldig mooie uitdaging in mijn leven. Met als uitgangspunten: vertrouwen, openheid en eerlijkheid.

Om mijzelf verder te ontwikkelen heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd, en ben ik in 2012 als psycho energetisch therapeut afgestudeerd. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG, waardoor je de consulten vergoed kunt krijgen door je zorgverzekering.

Eefje Jacobs Therapeut

Vergoedingen zorgverzekering

Voor de energetische therapie sessies kun je in aanmerking komen voor vergoedingen vanuit je zorgverzekering.