Praktijk maatregelen Coronavirus

Welke maatregelen hanteer ik met betrekking tot het Coronavirus.


Als lid van het Verbond Van Energetisch Therapeuten ben ik goed op de hoogte van de richtlijnen van de RIVM met betrekking tot de maatregelen rondom het Coronavirus. Hieronder vindt je de algemene richtlijnen die ik hanteer in mijn praktijk.

Praktijk blijft open

Aangezien ik mij op dit moment goed en gezond voel, blijft mijn praktijk geopend. Hierbij zal ik zorgen voor extra hygiëne en plan de afspraken zo dat je niet in contact komt met andere cliënten.


Afspraak annuleren

Heb je griepachtige klachten of behoor je tot de risico groep dan is het momenteel niet mogelijk om een afspraak te maken. Wil je graag jou geplande afspraak annuleren dan begrijp ik dit volkomen. En kun je elk moment kosteloos je afspraak annuleren of verplaatsen.


Wanneer sluit mijn praktijk

Ik hou de berichtgeving van het RIVM nauwlettend in de gaten, wanneer zij adviseren praktijken te sluiten dan zal ik hier gehoor aangeven. En uiteraard wanneer ik zelf gezondheidsklachten heb (denk hierbij aan griepachtige verschijnselen, verkouden, hoesten, niezen, keelpijn en/of benauwdheid) dan sluit ik per direct mijn praktijk.


Verder wens ik iedereen een goede gezondheid, rust en liefde toe in deze hectische tijden.


#corona #praktijkrichtlijnencorona #praktijkblijftopen

28 keer bekeken

Eefje Jacobs

Psycho energetisch therapeut

Praktijk & cursus locatie Enschede

Potsweg 15, 7523 CA

Praktijk & cursus locatie Lochem

Laan Ampsen 15, 7241 NG

  • Eefje Jacobs - Facebook

©2019 by eefjejacobs.nl