PSYCHO ENERGETISCHE THERAPIE

In mijn praktijk voor psycho energetische therapie bied ik holistische behandelingen aan die gericht zijn op de genezing van het lichaam als geheel. Hiermee wordt de kracht van zelfgenezing geactiveerd.

Aangezien ik werkzaam ben als erkend energetisch therapeut kun je in aanmerking komen voor vergoeding van je zorgverzekeraar.

 

WERKWIJZE

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt voor een eerste consult, beginnen we met een intakegesprek om samen te kijken waar je op dit moment het meeste behoefte aan hebt. Hieruit stellen we een behandelplan op en gaan we met jouw thema aan de slag. Meestal merk je na de eerste keer al verschil en heb je aan 5 sessies al voldoende om het geleerde in je dagelijkse leven toe te passen.

De consulten worden gegeven bij de Heerd in Lochem. Het is ook mogelijk om bij jou aan huis te komen.

psycho-energetische-therapie.jpg
psycho-energetisch-therapeut.jpg

VOOR WIE

Deze therapie is voor iedereen die bewuster wil worden van zichzelf en zijn omgeving.

Hierbij kunnen de volgende klachten aanwezig zijn;

  • Burn-out

  • Familie problematieken

  • Lichamelijke of emotionele klachten

  • Depressie

  • Hoog sensitiviteit

  • Angsten

  • Rouwverwerking

  • Last van ongewenste energieën

  • Spirituele problemen

Bedenk dat elke klacht uniek is en dat er ook ruimte is voor andere problematieken.

CONSULT

Tijdens een therapiesessie ga je op een eenvoudige, praktische manier aan de slag met de thema’s die op dit moment in je leven een rol spelen. Denk hierbij aan; onverwerkte ervaringen, lichamelijke problemen, emotionele onbalans. Maar ook spirituele en energetische problemen kunnen aan de orde komen.

Door hiermee bewust aan de slag te gaan, bevrijd je jezelf en kom je weer in je kracht te staan. Je wordt je bewuster van jezelf en je omgeving.

Eefje-Jacobs.jpg

ERVARINGEN

“Eefje heeft mij begeleidt in het omgaan met mijn hoog gevoeligheid. Door aan mezelf te werken met haar ben ik tot veel inzichten gekomen. Iets wat reguliere therapie mij niet kon geven, heeft het werken met haar mij wel opgeleverd. Namelijk het geloof en vertrouwen in mijzelf. Ik weet nu wie ik ben en waarom ik zo ben. En daarvoor ben ik haar eeuwig dankbaar.”

Maaike - September 2018

“Ik heb energetische behandelingen van Eefje mogen ontvangen. Dit heb ik als heel bijzonder ervaren. Er hebben duidelijke veranderingen plaats gevonden in mijn leven. En met de klachten die ik had. Ik kan haar dan ook met vertrouwen aanbevelen!”

Alie - Januari 2020

“Wauw! Dat was een fijne cursus! Veel verschillende onderwerpen en praktische oefeningen. Door alle tips en trucs voel ik mij nu stabieler en zekerder. Dingen vielen op z’n plek en ben weer stappen verder in mijn eigen ontwikkeling. Dank je wel, Eefje! ”

Merel - Januari 2020

 
CONTACTFORMULIER

Eefje Jacobs

Psycho energetisch therapeut

Praktijk & cursus locatie Enschede

Potsweg 15, 7523 CA

Praktijk & cursus locatie Lochem

Laan Ampsen 15, 7241 NG

  • Eefje Jacobs - Facebook

©2019 by eefjejacobs.nl