EEFJE JACOBS

Psycho Energetisch Therapeut

In 2009 ben ik als zzp’er begonnen met deze praktijk, met als doel mensen te begeleiden bij hun bewustwordingsproces. Hiervoor bied ik de cursus intuïtieve ontwikkeling aan. Verder kun je bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding bij mijn in Lochem, Enschede of bij jou aan huis.

Door mijn hoog gevoeligheid is dit werk al vroeg in mijn leven op mijn pad gekomen. Als kind nam ik veel verschillende soorten energieën waar. Bijvoorbeeld van overleden personen maar ook energieën in de vorm van emoties. Dit heeft mij geholpen om mensen beter te begrijpen. En heeft mij gebracht tot het werk dat ik nu doe: Het op een intuïtieve manier mensen begeleiden bij hun uitdagingen die ze in het leven tegen komen.

Mijn kracht ligt hierbij in het aanvoelen van energieën. Dit kan zijn energieën in de vorm van emoties of trauma's. Maar ook energieën van overledenen en gidsen.

Het begeleiden van mensen op hun levenspad zie ik als een geweldig mooie uitdaging in mijn leven. Met als uitgangspunten: vertrouwen, openheid en eerlijkheid.

Om mijzelf verder te ontwikkelen heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd, en in 2012 als psycho-energetisch therapeut afgestuurd. Verder ben ik aangesloten bij de beroeps vereniging van energetisch therapeuten (VVET). Hierdoor kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van je zorgverzekeraar.

 
 

ERVARINGEN

“Ik heb energetische behandelingen van Eefje mogen ontvangen. Dit heb ik als heel bijzonder ervaren. Er hebben duidelijke veranderingen plaats gevonden in mijn leven. En met de klachten die ik had. Ik kan haar dan ook met vertrouwen aanbevelen!”

Alie - Januari 2020

“Wauw! Dat was een fijne cursus! Veel verschillende onderwerpen en praktische oefeningen. Door alle tips en trucs voel ik mij nu stabieler en zekerder. Dingen vielen op z’n plek en ben weer stappen verder in mijn eigen ontwikkeling. Dank je wel, Eefje! ”

Merel - Januari 2020

“Na mijn burn-out ben ik opzoek gegaan naar iemand die mij kon helpen met mijn gevoeligheid. Zo ben ik bij Eefje terecht gekomen. Zij heeft mij geholpen met inzicht te krijgen in mijn eigen ik; Wie ik ben en waarom ik voel wat ik voel. Hiervoor ben ik haar eeuwig dankbaar.”

Maaike - September 2018

CONTACTFORMULIER

Eefje Jacobs

Psycho energetisch therapeut

Praktijk & cursus locatie Enschede

Potsweg 15, 7523 CA

Praktijk & cursus locatie Lochem

Laan Ampsen 15, 7241 NG

  • Eefje Jacobs - Facebook

©2019 by eefjejacobs.nl